MENU
klinika

Miliarderi

Bill Gates pret në radhë për një hamburger

18.01.2019 - 17:18

Edhe Bill Gates pret në radhë për një hamburger! Ai është njëri nga jerëzit më të pasur në botë, por shpesh tregon modestinë e tij, duke mos abuzuar me pasurinë që zotëron.

Ai është një person që shumicën e kohës merret me bamirësi, gjithmonë duke ndihmuar njerëzit e tjerë dhe njerëzit në nevojë.

Themeluesi i “Microsoft”, filantropisti dhe një nga burrat më të pasur në botë, u fotografua së fundmi në vendin “Dick’s Drive-In” në Seattle.

Një foto e postuar nga Mike Galos në Facebook tregon se Gates u bashkua me turmën ndërsa ai pret në linjë për porosinë e tij.