MENU

Moti

Dëbora ‘pushton’ vendin/ Pezullohet mësimi në Pukë

10.01.2019 - 08:55

Reshjet e dëborës kanë paralizuar qarkullimin në gjithë fshatrat e Pukës, por edhe kanë shkaktuar vështirësi qarkullimi edhe në akset nacionale.

Si pasojë e kësaj gjendjeje, procesi mësimor në ditën e sotme është pezulluar.

Edhe qarku i Dibrës është i bllokuar në rrugët e fshatrave dhe trashësia e dëborës arrin deri në 1 metër.

Nga moti i keq dhe kushtet e vështira atmosferike, edhe në qarkun e Korçës raportohen problematika në qarkullim.

Trashësia e dëborës në zonat malore shkon në 90 cm, ndërsa në qytet në 30 centimetra.