MENU
klinika

Kontributi i deputetit

Fate Velaj i rindërton shtëpinë familjes në nevojë

02.01.2019 - 15:10

“…midis të djeshmes dhe të nesërmes – një dhuratë në natën e ndërrimit të viteve”
…gjatë një inspektimi nëpër zonën time elektorale, hyra dhe në shtëpinë e familjes Memini në Panaja. Në një dhomë ku dyshemeja ishte e shumta baltë, ku tavani prej kashte ishte varur e po binte, ku dritaret ishin me plasmas mbuluar e në bahçe dukej një kasolle WC e ku matanë çatisë dukej qielli…pashë një vajzë që po bënte mësimet e shkollës.

Dua të falenderoj gjithë ata miq biznesmen nga Vlora që ju përgjigjën thirrjes time për t’i ardhur në ndihmë kësaj familje e rindërtuar atyre shtëpinë, për të cilën dhe unë, kontribuova financiarisht.

Panaja, 31 Dhjetor 2018

kolana e librave

Vini re ndryshimin e kësaj shtëpije me sytë tuaj