MENU
klinika

I përgjigjet akuzave

Haradinaj: Siguroni 61 vota e rrëzoni qeverinë!

28.01.2019 - 14:38

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka folur për grevat, për të cilat tha se i mirëkupton dhe se veprimet e tilla sindikale janë krejt normale.

Tha se e mirëpret edhe vendimin e Kuvendit për rrëzimin e Qeverisë nëse i siguron 61 vota.

kolana e librave

Grevat janë rezultat i ligjit, të gjithë po kërkojnë pozicione më të mira në ligj. Është krejt normale që ka greva kur bën ligj. Të gjithë e kanë frikën se si do t’i pozicionojë ligji. Çdo vit do të pasojnë rritjet por do të kemi ligj për pagat. Besoj që do të jemi gati për ligjin. Kjo puna e rrëzimit të Qeverisë po vazhdon prej ditës që ia kam nisur, nëse i kanë 61 vota unë e mirëpres vendimin”, tha ai.

Kryeministri ka siguruar edhe njëherë prindërit se orët e humbura mësimore do të kompensohen.

Prokurorët e intervistojnë edhe nesër

Pas 6 orësh Presidenti Thaçi del nga Specialja

Birn/ Reportazhi: Ne nuk mund të lejojmë që...

Marrëveshja Kosovë-Serbi s’duhet të anashkalojë krimet e luftës

“Mësohuni të jetoni me virusin edhe për 6 muaj”

Mjeku infeksionist: Situata po rëndohet edhe nga…

‘Mbani maska në hapësirat publike’

Drejtori i Policisë paralajmëron gjoba për qytetarët