MENU
klinika

Më në fund

Këngëtarja e famshme zbulon të vërtetë: Jam shqiptare, jo serbe

15.01.2019 - 19:24

Mina Kostiç është një nga këngëtaret më të pëlqyera në Serbi, por edhe më gjerë. Askush nuk ka pasur dyshime për prejardhjen e saj pasi të gjithë e dinin serbe, por në fakt e vërtetë nuk ka qenë krejtësisht e kundërt.

Ai ka folur së fundmi për një media serbe dhe ka zbuluar se quhet Minire Jashari dhe është me prejardhje nga Kosova, por e ndryshoi emrin kur u bë 19-vjece, njofton e përditshmja serbe “Blic”.

Babai i Minës është me origjinë nga Ferizaj, ndërsa e ëma nga Peja. Këngëtarja ka ndërruar emrin e mbiemrin, por më pas ka shkuar në kishë, është konvertuar dhe pagëzuar. Në fund, Mina nuk hezitoi të pranonte prejardhjen kosovare të prindërve të saj.