MENU

Detajet

Korçë/ -13 gradë, vështirësi në qarkullim

05.01.2019 - 10:22

Ulja e ndjeshme e temperaturave, të cilat në zonat malore kanë arritur deri në – 13 grade çka ka sjellë vështirësi për qarkullimin e mjeteve në Korçë.

Aksi Qafë-Thanë e deri në Kapshticë është i qarkullueshëm normalisht ndërsa në aksin Korçë-Leskovik, lëvizja e mjeteve bëhet me zinxhirë vetëm në segmentin e Qafës së Qarrit dhe Barmashit.

Të gjitha rrugët nacionale janë të hapura, por në disa segmente, lëvizja e mjeteve bëhet vetëm me zinxhirë, për shkak të prezencës së shtresave të akullit.

Gjatë natës lëvizja e mjeteve bëhej me zinxhirë në të gjitha rrugët nacionale, si pasojë e ngricave dhe temperaturave nën zero.

Ndërsa mëngjesin e sotëm situata paraqitet disi normale edhe pse lëvizjet drejt Dardhës dhe Voskopojës bëhen vetëm me zinxhirë.