MENU
klinika

Viti 2019

Maqedoni/ Kjo është foshnja e parë

01.01.2019 - 13:09

Foshnja e parë në Shkup është i gjinisë mashkull dhe ka lindur një minutë pas mesnate.

Në Klinikën Universitare për Gjinekologji dhe Akusheri në Shkup, një minutë pas mesnate ka lindur foshnja e parë në Maqedoni në vitin 2019.

Foshnja mashkull, peshon 3 kilogramë dhe 940 gram dhe është i gjatë 52 centimetra.

Pritet që gjatë ditës së sotme prindërit e foshnjës së parë në Shkup të vizitohen nga funksionarët në vend. /Konica.al/