MENU

Video përmbledhëse

Njihuni me 10 futbollistët më të “këqinj”

10.01.2019 - 22:20

Mund të jenë futbollistë të mirë, të mëdhenj, disa edhe legjenda për klubet e tyre, por me gjestet e tyre kanë treguar edhe anën tjetër të errët, me ndërhyrje të rrezikshme.

Ku rata kanë pasur konfrontime dhe përplasje nga më të ndryshmet në fushën e blertë, kanë përbërë më shumë lajm se kur kanë shënuar gola spektakolarë.

Nga Diego Costa te Roy Keane, janë 10 futbollistët që “Konica.al” i përcjell në një video, ku cilësohen si “djemtë e këqinj” të futbollit. Natyrisht, nuk zbehen vlerat e tyre me top, por sjelljet e tyre kanë tejkaluar caqet.

Shikoni videon e mëposhtme për të kuptuar pse janë etiketuar kështu:

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN