MENU
klinika

Detajet

Patentat/ Lehtësohen procedurat

06.01.2019 - 09:15

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor njofton se do të lehtësohen procedurat dhe kostot për marrjen e lejes së drejtimit.

Me ndryshimet e reja, kursantët që kanë kaluar testin teorik por kanë ngelur në atë praktik, nuk do të jenë të detyruar të përsërisin testin që kanë kaluar.

kolana e librave

“DPSHTRR lehtëson procedurat! Jo më riaplikim për Test Teorie nëse e ke marrë atë por ke ngelur në Praktikë. Jo përsëri pagesa, tarifa e shpenzim kohe nga e para. Do ritestohesh vetëm për Testin ku nuk je kalues! Gjithashtu i tërë procesi i rradhës së Testimeve do informatizohet!”