MENU

Peticioni për Institucionet

Pedagogët e Ekonomikut dënojnë dhunën ndaj studentëve

14.01.2019 - 16:14

Departamenti i Marketing-Turizëm në Fakultetin Ekonomik, ka reaguar pas ndërhyrjes së policisë dhe rojeve private brenda auditoreve për largimin e studentëve nga ambjentet e Fakultetit.

Studentët vijojnë të qëndrojnë të ngujuar brenda ambienteve të Fakultetit duke kërkuar plotësimin e kërkesave të paraqitura.

Përmes një peticioni pedagogët e këtij departamenti kërkojnë reagim serioz dhe të menjëhershëm të institucioneve përkatëse.

FAKULTETI-I-EKONOMISE-konica.al

Deklaratë:

Departamenti Marketing-Turizëm, Fakulteti Ekonomik, Universiteti Tiranës, lidhur me ngjarjet e fundit

1.Dënon ndërhyrjen e forcave policore në ambientet universitare dhe aktet e dhunës së ushtruar ndaj studenteve

2.Mbështet arsimin cilësor për të përmirësuar aktivitetin akademik dhe gjetjen e një platforme të përshtatshme të konsultuar nga stafet akademike

Kërkojmë një reagim serioz dhe të menjëhershëm të institucioneve përgjegjëse për dy pikat e lartpërmendura