MENU
klinika

Protesta

Protesta/ Studenët e Elbasanit: Pedagogët na kërcënojnë

16.01.2019 - 13:19

Ashtu sikurse në Tiranë, edhe studentët e Elbasanit kanë bojkotuar mësimin dhe kanë vijuar vendosmërinë e tyre deri në plotësimin e kërkesave që kanë paraqitur.

Gjatë ditës së sotme një prej studentëve të infermierisë në fakultetin e Elbasanit ka dalë me një deklaratë të fortë. Ai ka thënë se po kërcënohen nga pedagogët me mungesa.

kolana e librave

studentet-konica.al

Studenti shton se kjo është në kundërshtim me urdhrin e dekanit, i cili kishte njoftuar më parë se mungesat e tyre nuk do të merren.