MENU
klinika

Rritja e pagave

Rama rrëfen synimin e qeverisë në uljen e taksave

11.01.2019 - 09:07

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një vizitë tek një biznes familjar, ndërsa prej aty tha se ulja trefish e taksave do të krijojë një mundësi plus për bizneset dhe për punësimin.

Gjatë qëndrimit në këtë biznes, Rama u shpreh se synimi i masave që ka marrë qeveria ka të bëjë me përmirësimin e kushteve, rritjes së numrit të punonjësve dhe rritjes së pagave në këtë sektor.

kolana e librave

rama-konica.al

“Ky është edhe qëllimi , që të paguani tre herë më pak taksa, po të rrisnin fuqinë punëtore edhe pagat e tyre, se iu duhen rritur edhe pagat”, u shpreh Rama.