MENU

Nga Pele, te Ronaldo

Rastet e humbura që do ishin perlat e futbollit…

21.01.2019 - 19:52

Kemi parë shpërthime spektakolare që nga mesi i fushës dhe deri në afër portës, gjuajtje spektakolare nga distanca, rroveshata, finte, por në fund ka munguar goli.

Po ju paraqesim 10 rastet e humbura, që nëse do të ishin shënuar, me siguri do të quheshin gola të shekullit.

Në këtë listë bën pjesë edhe Pele, Maradona dhe Cristiano Ronaldo, madje portugezi është në dy raste…

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Përmbledhja në një video

Shikoni 20 golat më të çuditshëm