MENU
klinika

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit

Shkodër/ Nis seanca dëgjimore për gjyqtarin Arben Zefi

08.01.2019 - 16:00

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka nisur seancë dëgjimore për Kryegjyqtarin e Shkodrës Arben Zefi, ndërsa vlerësimi i tij do të bëhet mbi bazën e dy kritereve atë të pastërtisë së figurës dhe pasurinë.
Sipas ILDKPKI rezulton se kryegjyqtari i qarkut të Shkodrës,Arben Zefi, ka kryer deklarim të saktë të pasurisë.

Ai ka deklaruar në pronësinë e tj një apartament 132.8 m² si dhe dy automjete.

Sipas KPK-së, Zefi nuk ka deklaruar 50 mijë euro të marra kredi, si dhe të ardhurat e blerjes së automjeteve dhe automjetin e blerë nga bashkëshortja.

Sipas KPK-së, gjyqtari Arben Zefi është i përfshirë në korrupsion.