MENU

Emri që e zëvendëson

Valë shkarkimesh, ikën drejtori i Portit të Durrësit

22.01.2019 - 13:41

Drejtori i Portit të Durrësit Afrim Bakaj është shkarkuar sot nga ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku.

Kujtojmë që kjo është lëvizja e tretë në institucionet që janë në varësi të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë.

Pas dorëheqjes së kreut të OST-së, Klodian Gradeci dhe shkarkimit të drejtorit të ARRSH-së, Afrim Qëndro, largimi i rradhës ishte nga Porti i Durrësit.

Mësohet se në vend të Bakajt është emëruar drejtor i Autoritetit Portual Durrës Genti Tare.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN