MENU

Premtimet

Basha bashkëbisedim me qytetarët e Lushnjes: Nuk jeni të varfër por të vjedhur!

11.02.2019 - 16:34

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zhvilluar një takim ditën e sotme me banorët e qytetit të Lushnjes.

Gjatë bashkëbisedimit me qytetarët, Basha u shpreh se ata nuk janë të varfër por edhe të vjedhur.

Basha nuk kurseu edhe premtimet, ndërsa u shpreh se nëse kthehen subvencionet e biznesit qyteti do të marrë frymë më në fund.

“Përmes biznesit të vogël të rritet konsumi, ky është qëllimi kryesor. Përsa i përket Lushnjës, situata për fëmijët është e rëndë. Duan ta heqin Lushnjës nga lista e qyteteve.

Nuk jeni të varfër, por jeni të vjedhur. Nëse ne kthejmë subvencionet për biznesit dhe me çmime që favorizojnë binzesin, Lushnja do të marrë sërish frymë. Do merrni ju frymë do marrë Shqipëria. Kjo është java vendimtare. Kjo varfëri është rezultat i vjedhjes që bën qeveria”, tha Basha.