MENU
klinika

Mesazhi i Guvernatorit të BSH

Destabilizimi politik efekte në ekonomi?

22.02.2019 - 14:47

Pas vendimit të opozitës për dorëzimin e mandateve të deputetëve, ka ardhur edhe një reagim nga guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko.

Sejko ka dalë me një mesazh të rëndësishëm për situatën politike në Shqipëri.

Ai bën me dije se çdo destabilizim politik i vendit çon në efekte negative në ekonomi.

Gjithashtu guvernatori bëri me dije se kërkon stabilitet që rritja ekonomike të vijojë.

banka e shqiperise-konica.al

Çdo destabilizim politik sjell efekte në një ekonomi. Ne si Bankë e Shqipërisë kërkojmë stabilitet që rritja ekonomike dhe reformat të vijojnë“, është shprehur Sejko.