Menu

Demokratët thirrje për 16-Shkurtin

Edhe Dibra në protestë, mblidhen për rrëzimin e qeverisë

09.02.2019 - 11:06

Qindra banorë nën drejtimin e deputetit demokrat Xhemal Gjunkshi janë mbledhur në bulevardin e Peshkopisë për të protestuar ndaj politikave që qeveria ka ndjekur ndaj qarkut Dibër.

Shkarkoni Aplikacionin e Konica.al

Kjo protestë vjen shtatë ditë përpara protestës së paralajmëruar opozitare që do të mbahet në Tiranë.

Shtatë ditë përpara protestës së paralajmëruar të opozitës, qindra banorë janë mbledhur në bulevardin e Peshkopisë nën drejtimin e deputetit demokrat Xhemal Gjunkshi për të protestuar për çmimet dhe taksat e larta, mungesën e infrastrukturës rrugore, si dhe atë të ujit të pijshëm.

Protesta-Diber-konica.al

Gjunkshi u shpreh nga protesta se kjo qeveri duhet rrëzuar sa më parë, pasi sipas tij e mbështet pushtetin e saj mbi mashtrimet, drogën dhe korrupsionin.

Deputeti demokrat u bëri më tej thirrje banorëve që t’i bashkohen protestës së 16 shkurtit në Tiranë. “Ta largojmë këtë qeveri mafioze nga pushteti”, u shpreh ai.