MENU
klinika

Të dhënat

Fruthi mbërrin dhe në Lezhë, tre fëmijë të prekur

06.02.2019 - 14:47

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga Spitali Rajonal, në Lezhë rezultojnë 3 fëmijë të prekur nga fruthi.

Sipas bluzave të bardha, rastet e konstatuara me fruth janë izoluar menjëherë në një dhomë të veçantë në spital.

Gjithashtu mjekët bëjnë me dije se rastet e fëmijëve që nuk janë të vaksinuar janë më të ekspozuara përkundrejt fruthit dhe se fëmijë që paraqesin simptomat e fruthit duhet të izologen nga familjarët.