MENU
klinika

Kursi

Këmbimi Valutor, Euro dhe Dollari pësojnë…

15.02.2019 - 12:39

Kursi i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 15 shkurt 2019:

COVID-19/ Spanja, me probleme të pazakonta

Reuters: “Nuk di të përdorë miliardat e ndihmave”

Mbyllja e bareve dhe lokaleve ndikoi negativisht në punësim

Sa shpenzuan shqiptarët gjatë karantinës?

The Economist/ "Siguria ekonomike është siguri kombëtare"

Si do e ndryshojë Joe Biden politikën tregtare të Amerikës?