MENU
klinika

Këmbimi valutor

Luhatet monedha amerikane, Euro dhe Paundi…

11.02.2019 - 11:30

Në tregun valutor vendas monedhat e huaja qëndrojnë pothuajse të pandryshuara nga java e kaluar.

Monedha europiane qëndron në nivelin e 124 lekëve, trajektore kjo e ndjekur prej disa ditësh me radhë.

Një euro shitet sot me 124.70 lekë.

Dollari amerikane me luhatshmëri të vogla pozitive. Blihet sot me 109.40 lekë dhe shitet me 110 lekë.

kursi zyrtar i kembimit valutor
kursi zyrtar i kembimit valutor

Paundi britanik mbetet i pandryshuar. Blihet sot me 141.30 lekë dhe shitet me 142.20 lekë.

Monedhat e tjera këmbehen si më poshtë:

EUR/ALL 124.00 -124.70
USD/ALL 109.40 -110.00
GBP/ALL 141.30 – 142.20
AUD/ALL 77.50 – 78.50
CAD/ALL 82.30 – 83.00
CHF/ALL 109.30 – 110.00.