MENU
klinika

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor, si janë euro dhe dollari sot?

19.02.2019 - 11:42

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, e martë 19 shkurt 2019:

Për ditën e sotme vihet re një rënie e vlerës së dollarit në 109.86 nga gati 110 që ishte gjatë javës së kaluar.

Ndërkohë euro vijon të mbetet në po ato vlera, nuk ka lëvizur nga 124.37.

Poundi britanik ka pasur një rritje të lehtë me 0.61, duke kapur vlerën 141.92.