MENU
klinika

Këmbimi valutor

Kursi i këmbimit/ Euro e Dollari ndërrojnë sot vendet

17.02.2019 - 12:30

Euro e Dollari kanë ndërruar vendet në tregun e këmbimit valutor.

Siç bëhet e ditur nga Banka e Shqipërisë, gjatë fundjavës Euro ka njohur rritje, ndërsa Dollari ka rënë.

Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të kursit të këmbimit.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor.

Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

Për shpëtimin e ekonomisë së Shqipërisë!

Projektimi i së ardhmes post-Covid bizneset dhe forcat politike

Nivelet më të larta të likuiditetit në rajon

Kreditë me probleme mund të rriten në tre valë!

Analizë/ Pse Europa është një hap para SHBA?

Kush po e përballon më mirë krizën ekonomike?

Propozimet e Raportit të Bankës Botërore për Shqipërinë

Si do t’i ruajnë kompanitë vendet e punës?

Shansi që po na vjen në derë!

Pandemia/ Punët që mund t’i marrim botës