MENU
klinika

Monedhat

Kursi i këmbimit/ Zhvlerësohet Paundi britanik, Euro tenton…

22.02.2019 - 12:44

Në tregun valutor vendas, monedha europiane tenton të rritet. Një euro sot blihet me 0.1 lekë me shumë krahasuar më një ditë më parë. Euro blihet me 124.30 lekë dhe shitet me 124.90 lekë.

Dollari amerikan në tendenca pozitive. Blihet sot me 109.50 lekë dhe shitet me 110.50 lekë.

kursi zyrtar i kembimit valutor
kursi zyrtar i kembimit valutor

Paundi britanik zhvlerësohet me 0.6 lekë. Blihet sot me 142.20 lekë dhe shitet me 143 lekë.

Monedhat e tjera këmbehen si më poshtë:

EUR/ALL 124.30 -124.90
USD/ALL 109.50 -110.50
GBP/ALL 142.20 – 143.00
AUD/ALL 77.80 – 78.50
CAD/ALL 82.60 – 83.50
CHF/ALL 109.30 – 109.80.