MENU
klinika

Këshilla

Molla të dobëson, por nëse e tepron atëherë …

11.02.2019 - 17:40

Të gjithë kemi dëgjuar të thuhet se molla të ndihmon të dobësohesh dhe kryesisht molla jeshile e cila përmban pak sheqer.

Ajo të jep ndjesinë e ngopjes sepse tretet ngadalë. Por tregoni kujdes, nuk duhet ta teproni.

Gjatë ditës duhet të konsumoni maksimumi dy mollë në qoftë se doni të humbisni peshë.

Sipas dietologëve, pavarësisht se përmbajnë pak kalori, sërish duhet të tregohemi të kujdesshëm me sasinë. Çdo gjë e tepërt është e dëmshme.