MENU
klinika

Ngjarja e rëndë në Kavajë

Përdhunuan 13-vjeçaren/ Shokojnë adoleshentët, çfarë thanë para gjykatës?

04.02.2019 - 11:45

Rasti i përdhunimit të 13-vjeçareje në Kavajë, ka vënë në alarm mijra prindër e shkolla të tjera në vend.

Ditën e sotme para gjykatës kanë dalë 7 djemtë adoleshentë të cilët përdhunuan 13-vjeçaren, nxënës këta në shkollën 9-vjeçare “Rilindja” në Kavajë.

Në dëshminë e tyre para gjykatës, mësohet se djemtë e kanë pranuar se kanë kryer marrëdhënie seksuale me të miturën.

“E merrnim vajzën në shtëpinë tobnë pas përfundimit të shkollës. Pasi përfundonte njëri, të nesërmen shkonte në shtëpinë e tjetrit”, kështu është deklaruar nga djemtë në Gjykatë.

Ky abuzim vinte për shkak të një videoje që ata posedonin dhe e kërcënonin vajzën.

Abuzimi ndodhte në shtëpitë e tyre kur prindërit ishin në punë.

Pas këtyre dëshmive pritet që Prokuroria e Durrësit të kërkojë arrest me burg për shtatë të ndaluarit, mes tyre 2 gjimnazistë.