MENU
klinika

Paralajmërimi

Shkodër/ Studentët dalin me 10 kërkesa

08.02.2019 - 14:31

Studentët e universitetit të Shkodrës që janë në protestë kanë paraqitur 10 kërkesa për rektoratin dhe kërkojnë plotësimin e tyre ose në të kundërt protesta dhe ngujimi i tyre nuk do të ndalet.

Aktualisht në rektorat po zhvillohet një mbledhje e senatit të universitetit për shqyrtimin e të gjitha pikave.

Ndërkaq, rektori Bekteshi ka shfaqur shqetësimin për mungesën e studentëve në auditorë.

“Unë kam bërë kërkesa për ta zbutur pjesëmarrjen me 50% por ama ulja në 25% është e tepërt”,- thotë ai.