MENU

Deklarata

Soreca me kreun e KED: Ka mbështetjen e BE

11.02.2019 - 17:30

Ambasadori Luigi Soreca ka zhvilluar një takim me kreun e KED, Adrian Dvorani.

Nëpërmjet rrjetit Twitter, Soreca shkruan se BE e mbështet punën e rëndësishme të KED-së.

“Sot takova Ardian #Dvorani, Kryetar i Këshillit të Emërimit të Drejtësisë. #BE mbështet plotësisht punën e rëndësishme të Këshillit. Mbështetja teknike dhe administrative është e nevojshme për Këshillin që të kryejë detyrat e tij të rëndësishme”, shkruan Soreca.