MENU
klinika

Elementet që ndërtojnë këngën

Arbër Krasniqi sjell këngën “Të kam falë”

30.03.2019 - 16:40

Kënga ka një ndërthurje të muzikës së lehtë e cila nis me një stil rrok , bashkangjitur me zëra të errët, deri te tingujt e pianos, daullet e apo tingujt e çorientuar të kitarës.Teksti i kësaj kënge është shkruar Arta Krasniqi, ndërsa muzika, orkestrimi dhe interpreimi vijnë nga Arbër Krasniqi.

Arbëri, është një kompozitor i këngës dhe muzikës filmike e teatrale.

kolana e librave

Ai së fundmi ka kompozuar edhe një këngë për një film të prodhimit amerikan të titulluar “My Secret War” me producente dhe skenariste, Rina Hajra.

Filmi pritet te shfaqet së shpejti edhe në festivalet ndërkombëtare.