MENU
klinika

Deklarata

Basha: Do sjellim Pranverën Shqiptare

14.03.2019 - 15:37

Kryetari i opozitës Lulzim Basha, vizitoi ditën e sotme qytetin e Elbasanit ku uroi qytetarët për festën e Ditës së Verës dhe njëkohësisht ftoi qytetarët të ndihmojnë opozitën në rrëzimin e qeverisë.

Në një mesazh në Facebook, Basha shkruan se sëbashku më qytetarët do të mund të sjellë Pranverën Shqiptare, në mënyrë që të rinjtë ta ndërtojnë të ardhmen këtu.

kolana e librave

“Bashkë me familjet autoktone të Elbasanit, një urim i përzemërt për shqiptarët në Ditën e Verës për më shumë mbarësi në familjet e tyre! Në këtë Ditë të Shpresës, kam besim se, duke u bërë së bashku, do t’ia dalim të sjellim Pranverën Shqiptare, që fëmijët e shqiptarëve të mos ikin refugjatë nga papunësia dhe pamundësia për të ndërtuar jetën në vendin e tyre. Të largojmë të keqen që po vret shpresën dhe të ndërtojmë, së bashku, të ardhmen më të mirë në Shqipëri”, shkruan Basha.