MENU
klinika

Pas Shqipërisë edhe Kosova

Kosova gati të pezullojë lojërat e fatit

22.03.2019 - 14:23

Kuvendi i Kosovës diskutoi sot lidhur me pezullimin e aktivitetit të kazionove dhe lojërave të fatit, si dhe plotësim ndryshimin e ligjit ekzistues.

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli u shpreh se iniciativa e mbylljes së lojrave të fatit është njëra ndër iniciativat më të mira të kësaj legjislature.

kolana e librave

Në lidhje me iniciativën për mbylljen e lojrave të fatit, kryeparlamentari ka thënë se ato duhet të mbyllen të gjitha ose të largohen nga qendrat e qyteteve.

Kemi një iniciativë të deputetëve, për fat të mirë nga shumica e grupeve parlamentare, është një nga iniciativat e mbylljes së lojrave të fatit të mashtrimit që po dëmton, familjet dhe qytetarët. Fati i qytetarëve tanë nuk janë kaziont…ajo që është si mesazh që lojërat e fatit duhet të dalin jashtë nga qendra, për të mos thënë të mbyllen krejt…mënyrë ideale është largimi i tyre jashtë qyteteve. Duhet të kihet parasysh, që Kosova nuk do të lejohet që të ketë krim të organizuar”, ka thënë ai mes të tjerash.

Kujtojmë se në Shqipëri qeveria  i mbylli lojërat e fatit me vendimin  që hyri në fuqi më 1 janar të këtij viti.

Prokurorët e intervistojnë edhe nesër

Pas 6 orësh Presidenti Thaçi del nga Specialja

Birn/ Reportazhi: Ne nuk mund të lejojmë që...

Marrëveshja Kosovë-Serbi s’duhet të anashkalojë krimet e luftës

“Mësohuni të jetoni me virusin edhe për 6 muaj”

Mjeku infeksionist: Situata po rëndohet edhe nga…

‘Mbani maska në hapësirat publike’

Drejtori i Policisë paralajmëron gjoba për qytetarët