MENU
klinika

Tregu muzikor sot

Flet vokalisti i Elita 5: ” Sot zhvishen për t’u klikuar”

11.03.2019 - 14:48

Në një intervistë Arif Ziberi ka folur për këngëtarët e rinj duke pohuar se janë për të ardhur keq.
” Ata përdorin zhveshjen për t’ju dëgjuar këngët”- pohon ai.

Vokalisti i grupit Elita 5 ka dhënë mendimin e tij për atë që artistët e rinj shfaqin më tepër sot dhe ajo sipas tij nuk është vokali.

Në intervistën e dhënë, Arif Ziberi ka folur edhe për gjeneratat e reja të muzikës.
“Ai pohon se po përdorin zhveshjen për t’iu dëgjuar këngët dhe kjo zbeh vlerën e muzikës që dëgjohet në shumë raste sot.