MENU
klinika

Udhëtonte pa patentë

I dashuri i Nicki Minaj përfundon sërish në polici

15.03.2019 - 15:34

I dashuri i Nicki Minaj është përfshirë në disa probleme të tjera.

Ai është kapur duke drejtuar motorin pa patentë.

Sipas të dhënave nga TMZ, Kenneth Petty është  shpallur fajtor.  Ai duhet të paguajë 88 dollarë gjobë.

kolana e librave

Një oficer e pa duke shkelur shenjën e qarkullimit rrugor rreth orës 1:30 të mëngjesit me 13 shtator 2018.

Kur u ndalua nga policia, ai ishte pa patentë pasi ia kishin pezulluar.

Por edhe më herët ai është përballur me probleme ligjore. Para shumë vitesh, është dënuar për kërcënime dhe vrasje.

Ndërkohë reperja është duke shijuar suksesin e hiteve te saj dhe jeta profesionale për të vazhdon të ecë në gjurmët e suksesit.