MENU
klinika

Lutuni për mua

Justin Bieber flet për problemet me depresionin

11.03.2019 - 12:12

Fansat e këngëtarit janë tronditur nga deklarata e tij e bërë së fundmi.

Publikimi i tij ne rrjetin social instagram, ishte i papritur dhe i pazakontë.

Thjesht doja t’ju mbaja të përditësur me shpresën se ajo që jam duke kaluar do të kuptohet nga ju. Kam luftuar shumë , ndihem i shkë putur nga bta dhe i çuditshëm…por gjithmonë jam rikthyer, kë shtu që  s’jam i shqetësuar. thjeshtë  doja t’ji kë rkoja që  të  luteni për mua. Perëndia është  besnik dhe lutjet tuaja do të  funksionojnë” përfundoi postimin e tij Bieber.