MENU
klinika

Këmbimi valutor

Ç’vlera kanë kapur Euro, Dollari dhe Paundi sot?

20.03.2019 - 08:37

Kursi i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 20 mars 2019.

Paundi britanik ka pësuar një rritje me +0.36 duke kapur vlerën e 146.12.

Ndërsa Dollari amerikan ka pësuar një rënie me -0.05 duke arritur në vlerën 110.04.

Ndërkohë Euro vijon në të njëjtat vlera, duke qëndruar në 124.87.