MENU

Këmbimi valutor për sot

Euro dhe Dollari nuk ndryshojnë, rritet Poundi

15.03.2019 - 08:27

Kursi i këmbimit për ditën e sotme duket se nuk paraqet ndryshime në monedhat ndërkombëtare.

Euro dhe Dollari qëndrojnë në të njëjtat vlera sikurse ishin edhe gjatë ditës së djeshme.

Poundi ka pësuar një rritje të lehtë nga 144.90 në 145.30.

Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

10 mijë pika pagese me kartë në biznese

“Godet” informaliteti, ulet përdorimi i parasë cash

Furnizojnë tregjet franceze, gjermane, italiane

Bimët mjekësore, financohen 816 projekte për mbjellje të reja

Lehtësira në tregti dhe transport

Shqipëria marrëveshje huaje me BB

Skema e pensioneve në Shqipëri

Presion i dyfishtë nga plakja dhe informaliteti

"Nuk do të terrorizoheni nga taksat"

Rama i ‘hap derën’ Italisë: Ejani investoni tek ne!

Hapa mbrapa në Progresin Social

Vështirësohet jeta e shqiptarëve