MENU
klinika

Flokët e shkurtra, modeli i ri për Woods

Kompania e flokëve tallet me e Jordyn Woods

15.03.2019 - 16:03

Jordyn Woods ka vendosur të lërë pas të gjithë historinë e tradhtisë dhe të vijojë jetën. Para disa ditësh, ajo publikoi një fotografi në Instagram ku shfaqej me flokë të shkurtra duke treguar se ky është modeli i saj i ri.

Një kompani e quajtur “Bellami Hair” vendosi të përdorë skandalin e tradhtisë që të promovojë produktet ‘extensions’.

Në fotografinë e publikuar në Instagram shkruhej “Kur Kylie Jenner nuk paguan më për jetën tënde dhe as për ‘extensions’ e tu”.

kolana e librave

Ndonëse nuk e mbrojtën tek historia me Tristan, fansat nuk hezituan që t’i “vërsulen” komapnisë duke treguar se nuk është aspak e hijshme kjo gjë.

Kështu kompania ka zgjedhur ti kërkojë falje me një postim tjetër, ku shkruajnë: “Për shkak të theksit mbi paruket apo ‘extensions’ shfaqja e frazës ‘flokë të këqija’, ishte një zgjedhje e dobët dhe shumë sensitive.
Kjo është një frazë subjektive dhe kurrë nuk donim të fyenim dikë nëse zgjedh të mos përdorë produktet tona.
Pavarësisht kësaj faljeje, është diçka e papranueshme dhe ne e dimë, por do mundohemi ta rregullojmë.
I kërkojmë falje të sinqerta Jordyn dhe të gjithë personave që janë prekur nga fotoja dhe përshkrimi i saj”.