MENU
klinika

Publikohet me 17 Mars

Libër i ri me gatime nga Action Bronson

11.03.2019 - 12:58

Më herët ka publikuar videon e realizuar në Kosovë, ku kishte qëndruar për festivalin “Sunny Hill Foundation”.

Rreperi shqiptar Action Bronson, i cili jeton dhe punon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës njihet më së shumti me shown televiziv që merret me gatime, ” Fuck, That’s Delicious”, ku në disa raste gatuan edhe ushqime tradicionale shqiptare.

Së fundmi, këngëtari ka bërë të ditur që do të nxjerrë në shtije librin më të ri, i cili i dedikohet recetave të gatimit të ushqimit.

Rezervoni këtë datë!!!! Më 17 mars do të nxjerrë pjesën e parë të librit “  ku në disa raste gatuan edhe ushqime tradicionale shqiptare.