MENU
klinika

Koha për të ndalon

Nuk do e besoni sa vjeçe është Eranda Libohova!

25.03.2019 - 20:57

Eranda Libohova është një nder këngëtaret më të mira të muzikës së lehtë në Shqipëri.Shpesh herë ajo ka shkëlqyer edhe në muzikën popullore si në ato të Jugut, por edhe tek këngët e Veriut.

Këngët e saj bëhen gjithmonë hite dhe pelqehen nga të gjitha moshat.

Por ajo çfarë na bën përshtypje është se koha ka kaluar shumë shpejt dhe vitet janë vite pavarësisht se Eranda nuk tregon për moshën që ka.

Ajo është plot 50-vjeçe dhe me thënë të drejtën ngjan si 30vjeçare. Këngëtarja dvijon të jetë e ëmbel dhe e fresket si gjithmonë.