MENU
klinika

Publikon fotot bashkëshortja

Operacioni i djalit të Dr Florit, me sukses

22.03.2019 - 13:48

Pak ditë më parë bashkëshortja e Dr.Florit ka kaluar një tjetër moment të vështirë, pasi djali i saj Danieli ka kryer një ndërhyrje kirurgjikale në kokë.

Doktorët i kishin thënë se Danieli kishte tumor në kokë, por në fakt ishte abses dhe fatmirësisht operacioni doli me sukses.

 

kolana e librave

 

Blerina publikoi disa foto ku ka qetësuar të gjithë fansat e shqetësuar për shëndetin e Daielit, ndërkohë që shihet se gjatë setit fotografik përcjellin shumë dashuri.

Ashtu si bashkëshortja e Dr.Florit edhe djali shihen të lumtur pas momentit të vështirë që kaluan e ndërkohë Blerina i ka shoqëruar me përshkrime komike fotografitë e tyre.