MENU
klinika

Detajet e operacionit

Prostitucion në Greqi/ Arrestohen 16 shtetas shqiptarë dhe grekë

01.03.2019 - 15:25

Policia greke ka goditur një grup të trafikimit të qenieve njerëzore dhe shfrytëzimit të prostitucionit.

Sipas policisë janë arrestuar 16 persona, anëtarë të këtij grupi shtetas shqiptarë e grekë. Mes tyre është dhe kreu i grupit kriminal, një 37-vjeçar shqiptar.

Mësohet se ata shfrytëzonin 37 femra si prostituta në Greqi. Bëhet fjalë për femra nga Shqipëria, Rumania, Ukraina, Moldavia por dhe nga Greqia.

Klientët paguanin 70-150 euro për një takim, ndërsa grupi fitonte deri në 5000 euro në ditë. Po kështu policia ka sekuestruar 8 makina, 1 motor dhe 25.000 euro.

Greqia mban hapur mundësinë me Turqinë

Dialog? Dendias: Ndodh vetëm nëse Ankaraja ndal provokimet

Kërkon ndihmë nga Shqipëria!

Greqia nuk ka punëtorë sezonalë

“Mbante gati dorën në këmbëzën e pistoletës”

Si drejtonte shqiptari “Esko” grupet kriminale në Athinë