MENU
klinika

LETRA

Soreca letër Bashkisë Përrenjas, çfarë paralajmëron?

27.03.2019 - 11:07

Ambasadori i Bashkimit Europian, Luigi Soreca i është përgjigjur kryetares së Bashkisë Prrenjas, Miranda Rira përmes një letre.

Letra e ambasadorit vjen në përgjigje të letrës që kryebashkiakja Rira i dërgoi këtij të fundit më 1 Mars.

Në letrën e tij, Soreca shkruan se është i shqetësuar në lidhje me mosmiratimin e buxhetit të 2019 për Bashkinë Prrenjas.

kolana e librave

“Bllokimi dhe mosmiratimi i buxhetit, nga këshilltaret e PS, kryetarja e keshillit bashkiak dhe deputetët e PS, dëmton në mënyrë themelore, banorët e Prrenjasit, të cilët presin shërbime dhe të mira material”, thotë ambasadori.