MENU
klinika

Kundër bullizmit

Tayna shpjegon kuptimin e refrenit të “Jiggle juggle jiggle”

14.03.2019 - 16:57

Tayna sapo ka prezantuar projektin e ri muzikor “Kce”, që ashtu edhe siç është titulluar shumë vajza shihen duke kërcyar në klipin e këngës.

Tre fjalët e refrenit që morën vëmendjen e të gjithëve ishin “jiggle juggle jiggle”.

kolana e librave

Tayna ka shpjegur ndjekësit e saj në Instagram me anë të një postimi se kjo fjalë do të thotë: lëvizje nga njëra anë në tjetrën ose lart e poshtë.

Projekti muzikor kërkonte që të hidhte poshtë bullizmin e bërë ndaj Besim Hajres dhe një djali tjetër.
Për këtë arsye, këngëtarja i dha tjetër kuptim e formë duke e sjellë në këngë në mënyrën e saj.