MENU
klinika

Deklarata

Borchardt i “mbyll gojën” partive të vogla: Zgjedhjet nuk i luan topi!

23.04.2019 - 12:40

“Partitë të gjejnë zgjidhje për situatën politike. Kemi një datë zgjedhjesh, ajo është 30 Qershori”, kështu është shprehur prerazi ambasadori i OSBE-së në Tiranë, Bernar Borchardt.

Ai teksa ka zhvilluar një takim me partitë e vogla është treguar i prerë në lidhje me datën e zgjedhjeve.

Borchardt ka kërkuar nga partitë të gjejnë zgjidhje për situatën politike, duke qenë se na ndajnë pak muaj nga zgjedhjet.

kolana e librave

Takimi vjen pas marrëveshjes së PD me aleatët e saj për krijimin e një koalicion të Bashkuar Opozitar dhe Qytetar për zgjedhjet e ardhshme në vend.