MENU
klinika

Personi që dha urdhrin...

Britney Spears në spital psikiatrik kundër dëshirës së saj?

21.04.2019 - 13:46

Këngëtarja Britney Spears raportohet se po mbahet në një spital psikiatrik kundër dëshirës së saj.

Një burim tha për Daily Star Online se ylli i muzikës është shtruar në spital jashtë vullnetit të saj me urdhër të babait, Jamie Spears.

Jamie pretendohet se mori këtë vendim për shkak se ishte i shqetësuar për shëndetin e vajzës së saj.

Raportohet se Britney është shtruar në spital në fillim të muajit janar dhe nuk ka ende të dhëna se kur do lirohet.

Jamie po kujdeset për vajzën e tij që nga vitit 2008, kur ylli i muzikës u shpall e paaftë mendërisht për të punësuar një avokat.