MENU
klinika

Detaje

Çfarë ndodhi sot? Gjykata shtyn sërish seancën për Shullazim

08.04.2019 - 10:40

është shtyrë për të gjashtën herë seanca për Emiljano Shullazin dhe 4 të tjerë nga Krimet e Rënda.

Shkak për shtyrjen e seancës edhe një herë është bërë mbrojtja.

Avokati i Shullazit, Vladimir Meçe ka njoftuar mungesën e tij për shkaqe shëndetësore duke paraqitur raportin mjekësor.

Ndërkohë, avokati i caktuar nga gjykata për Gilmando Danin, njoftoi se nuk mund të ishte mbrojtës i tij, pasi më Shkallë të Parë ka mbrojtur Ylvi Beqjen.

Në këto kushte, gjykata shtyu seancën dhe bëri zëvendësimin e avokatit kryesisht.