MENU
klinika

Vlorë

Eksploziv pranë zyrës së avokatisë, flasin pronarët

09.04.2019 - 09:55

Gjatë ditës së djeshme pranë zyrës së një avokatie në Vlorë u gjend një kuti me lëndë plasëse.

Zyra e avokatisë ishte në pronësi të Eleni dhe Orest Zhupa, nënë e bir.

Ata janë shprehur se nuk kanë konflikt me asnjë njeri, ndërkohë policia ka sekuestruar kamerat e sigurisë për të identuifikuar personat të cilët vendosën lëndënm plasesë pranë zyrës së avokatisë.

Nëse do ishte për mua do e kishin vendosur diku tjetër lëndën shpërthyese. Në atë orë e kishim mbyllur zyrën për pushimin e drekës‘, ka dëshmuar në polici Orest Zhupa.