MENU

Dyshimet

Elbasan, 4 zyrtarë të shëndetësisë me tuberkuloz?

25.04.2019 - 14:56

Katër punonjës të Fondit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor në Qarkun e Elbasanit dyshohet se janë prekur nga sëmundja e tuberkulozit.

Sipas burimeve të besueshme nga kjo sëmundje paraprakisht thuhet se janë prekur, sekretarja e këtij institucioni, e cila është transportuar në Sanatoriumin e Tiranës .

Ajo iu është nënshtruar kontrolleve dhe terapisë intensive.

Të prekur gjithashtu janë edhe tre persona tē tjerë.

Këta të fundit me detyrë spcialistë pranē Fondit të Sigurimeve dhe Kujdesit Shëndetësor.