MENU
klinika

Postimi

Jeni fejuar me një amerikan? Ambasada e SHBA ka një njoftim të rëndësishëm

11.04.2019 - 11:00

Ambasada e SHBA-ve në vendin tonë ka dalë me një këshillë me vlerë për të gjithë ata që janë fejuar me një shtetas apo shtetase amerikane dhe janë në pritje të vizës për në Amerikë.

Postimi i ambasadës së SHBA:

Keni rënë në dashuri dhe jeni fejuar? Nëse i fejuari juaj është qytetar Amerikan, atëherë ai ose ajo duhet të dorëzojë peticionin për vizën K-1 pranë USCIS për ju. Duhen disa muaj për shqyrtimin e peticionit, ndaj aplikoni sa më shpejt! #pyetanen