MENU

Në flotat detare

Pa lumë, pa det, Kolonja prodhon skafe e jahte turistike

22.04.2019 - 20:27

Gramozi është akoma me dëborë po në këtë vend prodhohen jahte turistike, varka dhe skafe turistike si dhe varka origjinale peshkimi të cilat janë lëshuar në ujrat tona teritoriale.

Kolonja nuk ka det dhe lumi i kalon larg. Po kolonjarët e kanë dashur detin si pjesë e vendit të tyre.

Tre Admiralet e fundit të forcave detare si Zamir Poda,Capajev File dhe Viktor Pashko janë kolonjarë.

Shumë kolonjare kanë shërbyer në flotën turke si Jonus Kordha, Billal Yildis etj.

Ndërsa daja i Sulejmanit nga Kamniku ka qenë në role drejtuese në marinën amerikane./KorçaReport